Praktisk informasjon

Når er BondeLAN?

BondeLAN 2018 arrangeres 18. feb. til 21. februar på Snåsa Skole

Stekeovn og mikrobølgeovn?

Det blir ikke mulig for deltakere å benytte seg av stekeovn eller mikrobølgeovn. Dette er fordi vi ønsker at deltakerne benytter seg av tilbudet i kantina.

Problem med salkartet?

Om du har problemer med bestillingen av din billett eller lurer på noe anngående salkartet, vennligst ta kontakt med oss.

Pakkeliste?

PC eller konsoll, tastatur, mus og headsett, nettverksledning og skjermledning, bytteklær, penger, ID, mobiltelefon + lader, strømforgrener med jording, deodorant, såpe, håndduk, sovepose eller madrass og fotoapparat.

NB: Dobbeltsjekk at alt er med, det som er den typiske gjengangeren er ironisk nok nettverksledning. Pakk den ned med en gang!

Refusjon?

Det er ikke mulig å refundere billetten.

Dusj?

Vi har garderober der deltakere kan dusje gratis.

Hvor mye plass får man?

Man får tildelt 80cm bordplass og det er den man opprinnelig skal bruke. Man står dog fritt fram til å avtale med sidemann om å dele plassen. Dermed kan man få plass til alle skjermer og den slags. Vi har i tillegg hull i bordene, så man kan sette datamaskinen under bordet.

Butikk i nærheten?

Det ligger en dagligvarebutikk en 10 minutters gåtur unna lanet. Vi annbefaler dog kantinen vår med godt utvalg.

Compoer?

Alle compoer finner du her.

Matavtalen

Matavtalen er Bondelans Life Saver. Den inkluderer 3. frokost buffet og 3 middag. Med dette slipper man å tenke på penger til mat under lanet, fordi maten allerede er betalt.